La Mitja Marató de Balaguer organitzada per Runners’s Balaguer torna a la normalitat en la seva 34 edició amb tres distancies (21k, 10k y 5k) amb un preciós recorregut d’anada i tornada fins a Sant Llorenç de Montgai passant per Gerb.

En aquesta ocasió desde Ceràmica La Coma col·laborem com a sponsor de l’event i a més a més hem entregat una braga tapacolls de gran qualitat a tots els finalistes amb podi en totes les categories.

El circuit de 21k, va ser molt competitiu i homologat per la Federació Catalana d’Atletisme, i l’event en total va reunir a mig miler de participants comptant amb la presencia de corredores de la talla del subcampió d’Europa de 50km que va acabar guanyant la prova i altres com Lamin Muhammad, Xavier Tomassa i el local Aleix Sierra i en categoria femenina Elisabet Martin i Katherine Chaplin.